Макар че всеки има потенциал да намери любовта и да бъде чудесен

...
Макар че всеки има потенциал да намери любовта и да бъде чудесен
Коментари Харесай

Тези четири знака са безнадеждните романтици на зодиака

Макар че всеки има потенциал да откри любовта и да бъде превъзходен сътрудник, някои са по-запленени от концепцията да намерят „ единствения “ .

По същия метод едни зодии наподобяват по-романтични от други, споделя пред Тери О’Конър, астролог, астрологичен лайф коуч и създател. Възможно е да имате другар, който се кълне, че Овенът, с който е излизал, въобще не е бил сантиментален и по тази причина допускат, че всички представители на тази зодия са такива.

„ Истината е, че всички знаци са сантиментални, само че по собствен личен метод “, твърди О'Конър. За да разберете дали някой е безнадеждно сантиментален, ще би трябвало да вземете под внимание и неговия знак във Венера.

Разбира се, романтиката може да наподобява по друг метод за обособените хора . За един най-сладкото нещо, което може да си показа, е сътрудникът му да го изненада с храна за у дома и кино вечер, щом се прибере от работа. За различен идеалната романтика може да значи да се облечете и да отидете дружно на ресторант, където да вечеряте на свещи.

Макар всеки знак да е сантиментален по собствен метод, ето няколко зодии, които може да са малко по-метателни и любвеобвилни от останалите:
 Безнадеждните романтици на зодиака  Безнадеждните романтици на зодиака  Безнадеждните романтици на зодиака  Безнадеждните романтици на зодиака
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР